contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Alain Delon

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

No, try to remember, mai papushe. Nu stiu cum, din vorba in vorba, din amintiri din copilarie, din mare fan Zorro, ma pomenii cautand pe net info despre Alain Delon.

Despre care scrie fix partz pe IMDB, ca nu e americano sa ii treaca fanii in revista toate flatulatiile. Ce imi amintesc eu, de pe vremea liceului, cand se dadea la Patria integrala Alain Delon la care mergeam cu fetili?

Ca am vazut filmul Zorro de 16 ori. La cinema, nu il mai pun la TV. Ca mi-a placut filmul “A fost candva un hot” (asa era tradus pe atunci) in care era misto si personajul negativ, Sargatanas (citez din memorie, sper sa nu gresesc). De Fanfan La Tulipe si Laleaua neagra, nu mai zic.

A avut un film tare de tot, “Aventurierii”, cu Lino Ventura, destul de putin dat pe ecrane. Dar ce imi amintesc cel mai bine e ca noi, fetele, desi putea sa ne fie parinte, daca nu mai bine, eram moarte dupa el. Pai cum nu?

Slide1

Slide2

Slide3

Slide4

A avut o perioada in care murea in mai toate filmele, cu ochii albastri, fireste, deschisi.

Ca sa suspine tineretu’ dupa el :D Arata bine si la aproape 8, se ocupa de cai, de caini abandonati, a pilotat avioane, mi-ar placea sa o fi luat si fii-su pe calea lui, dar na, copil de bani gata (desi nu arata rau nici Anthony).

Nu am nimic special de soparlit, ma amuzam acuma de ce citeam si de faptul ca Alain are aproape varsta lui al batrn si a inceput viata aproape la fel, militar. Dar nu a ajuns atat de departe, ca altfel va salutam acum din Bora Bora, nu? :D

rororo (nu bagati de seama postarile fara consistenta, e cald)