contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Alcoolul Ma Ingrasa?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ca vorbim de bere, vin, Margarita, Bloody Mary, sampanie, cocktail-uri, vorbim fara discutie de alcool. Alcool care pentru multi dintre noi creeaza o stare euforica. Insa, sa nu credeti ca nu exista si efectele ale consumului marit. Printre efectele nocive ale consumului de alcool, in cantitati mari, pe termen lung amintesc alcoolismul, ciroza. Ca in orice abuz, organismul este sufocat, toxinele, care vin in cantitati mari, determina un dezechilibru, apar astfel efectele adverse.

In orice caz, alcoolul, in cantitati moderate, nu are ce rau sa ne faca. Evident daca unii stiu sa se abtina. Daca femeile nu trebuie sa consume pe zi mai mult de 20 de grame de alcool, barbatii trebuie sa se limiteze la 40 de grame.

Daca va doriti intr-adevar ce-i mai bun pentru voi, pentru sanatatea voastra veti respecta recomandarile medicilor, nu veti bea prea mult, si astfel nu o sa aveti probleme. Eu va recomand berea si vinul, consumate bineinteles, in cantitati moderate, caci au mai putin zahar, adica mai putine calorii. Aveti grija la cocktailuri! Amestecul de culori inseamna o combinatie”periculoasa” de bauturi alcoolice.

Partea proasta a bauturilor alcoolice e faptul ca, nu aduc niciun beneficiu sanatatii. Sunt calorii goale, in afara de calorii nu au nimic.

Va mai recomand vinul rosu, are antioxidanti, care va mentin tineri, inima sanatpasa, va tin departe de unele boli grave, insa doar vinul rosu are aceste beneficii si nu si vinul alb sau rose.

Cat vin sa beti? Un pahar pe zi pentru femei si unu-doua pe zi, pentru barbati.

Acestea fiind zise, aveti grija la consumul de alcool, caci in functie de combinatii si portie aveti multe sanse sa va ingrasati.



Articol recomandat de stildeviatasanatos.wordpress.com