contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Aperitive Festive

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Cum stati cu pregatirile pentru masa de Revelion?!..sunt sigura ca foarte bine..:)...Vin si eu cu cateva idei pentru platourile ce vor sta pe masa, la noaptea dintre ani..Retetele preparatelor le gasiti in link-urile de mai jos..
Chiftelute pe bete de scobitori..reteta pt chiftele o gasiti aici ..,iar pe scobitori se mai pune o bucatica de cascaval si o maslina...Am invelit o portocala in staniol...si le-am infipt..in ea..:))
 Rulouri cu sunca si pasta de hrean ras..Sunt facute din sunca de Praga si pasta de hrean la care am adaugat 2 lingurite de smantana dulce..
Oua umplute....Umplutura este realizata din galbenusurile oualelor fierte,1 cutie pateu de ficat,50 gr branza telemea rasa,50 gr unt si putin piper alb..sare doar daca e necesar,branza telemea fiind de regula sarata..Se mixeaza pana se obtine o pasta..apoi cu ajutorul unui sprit se umplu albusurile ,dupa care se decoreaza..
Gordon Bleu..reteta o gasiti aici
Salata de boeuf  reteta o gasiti aici.
 Daca tot se spune ca e bine sa mancam peste in noaptea de Revelion...am dat si eu forma de peste (crap)...salatei de boeuf...:))
 Se mai pot adauga diverse mezeluri..eu de data aceasta am pus doar chorizo..
 Astea fiind spuse...:)..va doresc din suflet sa aveti un AN NOU FERICIT,alaturi de cei dragi.. si multe realizari in plan personal si profesional..!