contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Azi Am Gatit.

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Din nou.
Si cum m-am plictisit de aromele clasice pentru carnea de porc am incercat ceva nou. Am folosit cotlet, carne fara pic grasime pe care am tinut-o la macerat cateva ore.
Ca si ingrediente am folosit scortisoara, nucsoara si visinata. Unii probabil ca va dati ochii peste cap cand auziti asa ceva pentru o halca de carne. Cu siguranta le-ati folosi pentru o prajitura :)) Dar ascultati-ma pe mine! E bestial!
Aroma este preluata atat de carne cat si de cartofii aurii. Din reflex am adaugat la sfarsit sare si piper.
Poze nu am apucat sa fac pentru ca ne era prea foame dar promit sa imortalizez de acum inainte orice viitoare aventura.
Daca v-am facut curiosi, pe voi cititorii acestui blog, va propun sa incercati cele de mai sus si sa reveniti pe aceasta pagina fie pentru un comment fie pentru a citi noi aventuri culinare cu Ioana Buruian.
P.S. in loc de visinata se poate folosi un vin rosu dulce