contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Broccoli Cu Usturoi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Timpul de preparare este de 10 minute, iar cel de gatire de 12 minute. Pentru 4 portii aveti nevoie de: 1 kg de broccoli, 120 ml de supa light de carne, 120 ml de vin alb sec, 1 lingurita cu sare, 2 catei de usturoi, 120 grame de margarina dietetica, sare, piper negru macinat si 50 de grame de branza dura.

Broccoli se spala sub un jet de apa rece, se scurge de apa, se inlatura partile ofilite, care au o culoare palita. Buchetelele se taie in bucati mici. Tulpina se curata, se taie scurt si se cresteaza la capat, in cruce.

Se pune la fiert supa, se adauga si vinul, se tin pe foc 2 minute. Se adauga buchetelele de broccoli si se mai fierbe, dar acoperit, cca 12 minute. Dupa aceasta, se scot din apa, se scurg de apa si se mentin calde, pentru asta se pot acoperi cu un capac.

Apoi se curata usturoiul, se toaca marunt, se adauga sare, se piseaza. Se topeste margarina intr-un vas micut, se adauga usturoiul zdrobit, dupa care se mai amesteca.

Se pune broccoli pe un platou, se adauga sare, piper, sosul. Sosul  se poate servi impreuna sau separat, se poate servi dintr-un bol, alaturi. Branza se da pe razatoare si se serveste foarte putina, deasupra fiecarei portii.

Pofta buna sa aveti!


Filed under: Aperitiv Tagged: broccoli crud, broccoli cu pui, broccoli fiert, broccoli gratinat, broccoli gratint, broccoli la cuptor, broccoli reteta, broccoli sote, calorii, calorii alimente, calorii fructe, calorii mamaliga, calorii miere, calorii negative, calorii paine, calorii pizza, calorii prune, calorii struguri, colon clean, colon cleanse, colon help, colon iritabil simptome, colon iritat, detox, detoxicolon, detoxifiant, detoxifiere, detoxifiere colon, detoxifierea colonului, detoxifierea ficatului, detoxifierea organismului, retete cu pui, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de slabit, retete prajituri, retete pui, silueta perfecte, silueta plus, siluete de invidiat, Siluete help


Articol recomandat de stildeviatasanatos.wordpress.com