contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bucatarul Sub Acoperire Va Invita La Un Mic Dejun...de Bucuresti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Nu stiu daca ati aflat inca despre Mic dejun de bucuresti. Daca nu, cititi mai departe.:D
E vorba despre un eveniment organizat de Mihaela Pascu, care se afla deja la a doua editie. Mai multi blogeri culinari pregatesc bunatati pentru un mic dejun prelungit iar voi, dragii mei, sunteti invitati sa le savurati si sa ne cunoasteti.  Daca la prima editie nu am reusit sa ajung din motive de bal de sfarsit de facultate de data asta mi-am zis ca nu trebuie sa ratez ocazia de a va intalni si de a ispiti cu cateva retete gatite special pentru voi. M-am gandit deja la cateva chestii dar astept propunerile voastre in caz ca va doriti sa mancati ceva anume.
Acestea fiind zise, va las cu invitatia oficiala a evenimentului si va multumesc anticipat pentru participare. Abia astept sa va cunosc!
Mic dejun de Bucuresti Food Fair # 
 Odata cu primavara vine si cel mai gustos mic dejun din Bucuresti! Te asteptam duminica, 18 martie, in Papiota, sa te convingi ca cele mai bune tarte, briose, placinte, cheesecake-uri, clatite si multe alte bunatati se gasesc la Mic Dejun de Bucuresti Food Fair Editia a II-a!  
De la ora 11.00 te asteptam si te ademenim din strada cu miros de cafea proaspat pregatita si tarte cum nu ai mai gustat!  
Si pentru ca primavara nu-i ca toamna, nici Mic Dejun de Bucuresti Food Fair 2 nu e ca primul asa ca organizam si un Fashion Sale care o sa te incante, cu siguranta! 
Unii dintre cei mai talentati bloggeri culinari te asteapta la un mic dejun prelungit pana la orele 18.00, in Centrul Vechi al capitalei.  
Ne gasesti pe Lipscani 43 (intrarea prin gang), dar te poti ghida dupa mirosul de briose si banana bread daca nu gasesti adresa!