contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Budincă De Cartofi Cu Ardei Gras

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Se fierb cartofii în coajă, se scurg, se curăţă de coajă şi se taie cuburi. Ardeiul se curăţă de cotor şi se taie şi el cubuleţe. Se adaugă peste cartofi şi se amestecă, potrivindu-se de sare.



Într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei se aşează amestecul de cartofi cu ardei.


Separat se amestecă telemeaua rasă cu gălbenuşurile.



Amestecul se toarnă peste albuşurile bătute spumă. Se omogenizează şi se adaugă piper.



Se toarnă peste cartofii din vasul termorezistent şi se întinde pe toată suprafaţa. Se acoperă cu un capac şi se bagă în cuptor pentru 30 de minute la 200 grade.



Se serveşte ca garnitură la diverse fripturi.