contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cafenea Cu Aer Boem

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Caut locurile in care sa ma simt bine, sa mananc preparate speciale si, de ce nu, sa iau parte la evenimente culturale. In ultima perioada, multe cafenele si ceainarii au organizat seri de film, concerte de jazz sau competitii cu jocurile care ne plac tuturor. Azi incep prin a va povesti despre una din ele.
Se afla in Piata Romana. Ai putea spune ca este un loc aglomerat si galagios. Dar nu a fost asa. Situata chiar pe Caderea Bastiliei, Boheme Cafe & Bistro te intimpina cu multa caldura si te invita parca sa ramai pentru mult timp. Indiferent ca mergi insotit sau pur si simplu mergi sa lucrezi ceva (asa cum mi s-a intamplat si mie) locul e o oaza de liniste in mijlocul orasului. Gradina de vara si terasa de pe acoperis sunt locurile unde as zabovi ore intregi cu laptopul in brate.
Ce-i drept as fi ales o muzica ceva mai chill care sa ma introduca cu totul in atmosfera boema. Poate french, budha bar, chill out...
Mi-a atras atentia si spatiul de la etajul 1 perfect pentru organizarea unor seminarii sau workshop-uri, asta aviz amatorilor in cautare de locatii faine.
Daca vorbim de preparate, cocktailurile non-alcoolice ma prind oriunde m-as duce, limonada si fresh-urile. Nu sunt pretentioasa, asa ca gasesc repede solutii. In plus, mi-a placut inghetata foarte mult. Mai ales cea de pepene galben :) Nu ratati tortilla de pui, iata cum arata:
 Urmariti evenimentele lor pe Facebook: https://www.facebook.com/BohemeCafeBistro 
 Pe 19 septembrie 2013 va fi o piesa de teatru: Scoala de vaduve.