contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ce Sa Facem, Mai Ne Si Jucam

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sa trecem rapid la jucarii mai vesele, nu stiu daca intereseaza pe cineva, in orice caz: mercato la Timisoara, magazinul cu prostioare la Logoj. Mercato e cum mergi de la Kaufland (Circumvalatiunii) spre centru, se ia coltul dupa cladirea aia in constructie, pe o straduta usor dubioasa. E o hala, practic, scrie pe usa Mercato, n-ai cum sa ratezi. Pe stanga, ca pe dreapta n-ai ce cauta, eventual daca ai treaba prin boscheti. E un loc prafuit, ciudatel, cum nu te astepti sa fie. E intuneric, frig si foarte mare. Sunt tot felul de lucrusoare, banui ca multe vin de la italieni, in principiu, sunt rebuturi. Majoritatea are cate un mic defect, sunt demodate, in fine. Se vede in prima poza ce mi-am luat eu, mai sunt si chestii pentru Craciun, din alea nu am luat. Mai sunt farfurii, suporturi de lumanari, felinare, canite, tot felul, inclusiv haine. Repet, e dubios, dar pe mine nu ma deranjeaza treaba asta, eu caut, ma holbez, sunt oarecum fascinata :). De fiecare data plec cu cate ceva. Am mai luat de la ei niste farfurii, plus niste forme de aluminiu pentru copt. Preturile sunt foarte mici, gen, 2, 3, 5 lei, d-astea. Ideea e sa cureti&dezinfectezi bine produsele la tine acasa, ca-s prafuite s.a.m.d. si e ok. Desigur, pentru ce-i care n-au frica de intuneric sau nasu' prea fin :). 


Palaria cu dungi verzi si albe vine pusa pe un suport negru de lumanare, e retro, imi place. Suportul habar n-am unde l-am pus, de aia nu l-am pozat. Canuta si farfuria de suport sunt foarte faine, chiar daca nu e calitatea unu. Eu mi-as face set, dar deja is prea multe in casa asta. 

De la Logoj am luat chestiute de Craciun, mie mi se par simpatice. Imi plac mult suporturile de lumanari, inimoara si steluta. Lumanari am luat de la DM, la fel si hartia din care am facut cutiutele colorate. E hartie mai groasa, se tine destul de bine. Ca aici se fac cutiutele, in caz ca vreti sa faceti. Se pot face din hartie de copt, pentru panettone, cozonaci, paine. Zi faina!