contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chiar Trebuie Sa Fac Sport?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Daca vreti sa traiti mult si sanatos  trebuie sa faceti sport. Va recomand exercitiile usoare, 15 minute de gimnastica pe zi sau 30 de minute zilnic de exercitii usoare (plimbari, alergari). Insa, innainte de orice sport se recomanda exercitii usoare de incalzire, 10-15 minute, dimineata si seara. Chiar daca faceti numai exercitii de incalzire tot se resimt efectele asupra organismului, musculara ferma, oase, articulatii sanatoase, un tonus mental  de nereprosat, plus ca va simti mai bine, sunteti mai putin expus accidentarilor.

pentru o inima sanatoasa va recimand ciclismul, alergarile, plimbarile, inotul-adica activitatile cardio, ce mentin ritmul cardiac. Un alt beneficiu al acestora este secretia de serotonina, care ne relaxeaza, ne face sa ne simtim bine, iata de ce, sportul lupta impotriva stresului, oxigeneaza creierul, pielea, ajuta muschii sa se mentina fermi, ardeti caloriile mai usor (6 kilometri de alergeri ard 300 de calorii), ajutati oasele sa se mentina sanatoase si luptati chiar impotriva unor boli grave.

Combinat cu o alimentatie sanatoasa, va puteti lauda realmente ca respectati regulile majore ale unui stil de viata sanatos.



Articol recomandat de stildeviatasanatos.wordpress.com