contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Cartofi Cu Afumatura

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Fireste ca varianta irepetabila.

Slide3

Dar, inainte de a mi se bloca minunea de comp si a face artificii datatoare de dureri de cap, sa va spun ca am avut si o tarta cu praz si branza, fix cu umplutura de la pateuri cu praz si telemea de ieri, plus niste salam.

Slide2

(bonus, am primit si pomana, pilaf, pulpa de pui, boierie mare in Salajean).

Cat despre ciorba …

Ei bine, am avut o caserola de mancare de cartofi congelata. Asa ca am inabusit niste zarzavat banal, plus nitica afumatura, am pus si mancarea aia de cartofi, am dres cu zeama de varza si tarhon din otet, sa te lingi pe lingura ce a iesit din improvizatia asta. Nu de alta, dar daca imi e lene si nu am materie prima, mereu o dreg cumva. Si sa vedeti reteta de varza a la Cluj … heeeee.

Deci ciorbita mea simpla si banala a facut zid vantului care sufla in frigider. Mi-s mandra de ciorbele mele, macar atata.

Slide1

Stiu ca nu gatesc precum altii, de la doi ani, de cand eram la cresa, stiu ca am hibe si mi-s modesta, dar de ciorbele mele sa nu va luati, da? Ce daca sunt din ce mai aveam pe acolo. Telina, ceapa, morcov, am mereu, deci, sa fie zemuri cochete, cu sau fara ultraviolete.

rororo (zise Casi in gandul ei …)