contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Pui – Full Option

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu o sa invat taman eu domniile voastre sa faca zemuri, mai degraba sa va fac pofta, ca mie mi-am facut singura si a trebuit sa procedez in consecinta, anume sa atac atat oul cat si gaina.

Slide1

Incepem cu starea vremii, care, fi-r-ar starea ei de vreme, ba o da cu tunete si fulgere de rupe norii in sapte, ba in cinci minute e soarele sus de tot pe cer.

Slide2

Apropos de soare, inainte de a gata ciorba pe care o incepusem pe racoare, am pus si niste tocatura de ardei, in otet de tarhon completat cu otet de la castraveciori cumparati, efect garantat.

Slide3

Revenind la zeama noastra, eu va spun si cam cum am alcatuit-o, daca nu aveti de vazut vreo telenovelas sau vreo buzata la TV poate vi se face chef. De inabusit, le-am dat la cap la comun, sub influenta unei minunate retete de supa chinezeasca vizionata in paralel cu o reteta de macrou japonez pe care imi doresc sa il pun in practica in curand.

Cum ziceam putin ulei, zarzavat standard, ceapa, morcov, albitura, ardei gras si iute, bucatile de pui, astea au fost baza.

Slide4

Pentru consistenta am adaugat cartofi si zdrente de ou, am dres-o cu suc de rosii si bors, banalitatea intruchipata.

Care cu coji de mamaliga rece, care cu paine.

Slide5

In sexyune se poate observa atat niste iaurt gras cu usturoi cat si ardeiul ala (prea) iute, tarhonul aferent, ca doar nu era sa arunc tarhonul din otet, plus minunatii strelici.

Slide6

Amu ma gandesc daca s-o fi scumpit macroul, sper ca nu. Ca vreau sa fac precum doamna care a supravietuit la Nagasaki, sa vaz de imi iese la fel de misto, desi e simpla reteta, nu stiu de ce cred eu ca sunt slabe sansele sa imi iasa ca a babutei.

rororo