contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciuperci Umplute Cu Carne De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Made by Liana


Am facut o Supa cu parul zanelor pe vreo trei pulpe americane de pui. Doua pulpe am lasat in supa, iar pe a treia mi-am zis sa o tai marunt si sa umplu niste ciupercute frumoase cu ea....le-am facut saptamana trecuta, inainte de Postul Pastelui, dar din pacate nu am avut timp sa le postez...
Ingrediente:
12 ciuperci champignon proaspete,
o pulpa de pui,
o ceapa,
1/2 ardei verde gras,
1 morcov,
o coada de appio,
1 ou,
cascaval,
sare,
piper,

Pulpa de pui gata fiarta, fara piele, am dezosat-o si am taiat-o marunt. La fel am procedat si cu morcovul gata fiert, tot din supa, ardeiul si coada de appio( coada de telina)-care au fost crude.
Ciupercile le-am spalat, le-am curatat, le-am scos coditele si le-am taiat marunt.
Apoi le-am tras in unt in wok

si dupa ce s-au inmuiat, am adaugat ardeiul si appio, apoi, la final, celelalte legume gata fierte si carnea- am sarat si piperat dupa gust.

Oul batut bine l-am amestecat cu ingredientele racite, am mai pus si vreo doua linguri de smantana, apoi am umplut palarioarele ciupercutelor.Nu mi-am imaginat ca umplutura o sa-mi ajunga la fix, dar recunosc ca am indesat bine de tot palariutele ;-)

In tava de yena am turnat putin ulei de masline, apoi inca putin peste fiecare palarioara.
Le-am lasat la cuptor vreo 15 minute, apoi am asezat peste fiecare palarioara doua felii de cascaval in forma de cruce si le-am mai lasat 10 minute.

Le-am servit cu o minunata salata de sfecla cu hrean si chimen, facuta de soacra mea.
Si o palarioara taiata in doua

Ah, si superbul vas de portelan, made in Germany, l-am achizitionat in dublu exemplar din Cluj, unde am fost intr-o vacanta de doua saptamani ;-)


Articol recomandat de pemasadinbucatarie.blogspot.com