contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciuperci Umplute Cu Fenicul Si Spanac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Pentru 4 portii aveti nevoie de: 1/2 de cana cu fenicul, 1/4 de cana ceapa (tocata marunt), 1 catel de usturoi, 1/2 de lingura cu mustar Dijon, 1/2 de lingura cu maioneza vegan (cu grasimi vegetale), 1/2 de lingura cu sare, 1/2 de lingura cu piper, 1/2 de lingura cu ulei de masline, o lingura cu vin alb, 12 ciuperci mari albi, de la care se inlatura piciorusele.

Se incalzeste cuptorul la 400 de grade Celsius, Intr-un blender se amesteca toate ingredientele, in afara de ciuperci. Pasta se da deoparte.

Palariile de ciuperci se pun intr-o tava pentru cuptor, se umplu cu amestecul, se tin in cuptor 15 minute sau pana ce se fac. Umplutura trebuie sa capete o nuanta verde inchis.

O portie are 59 de calorii.

Sa aveti pofta!


Filed under: Aperitiv Tagged: ciuperci umplute cu fenicul si spanac, dietetic, dietetica, dietetica si nutritie, dietetice, dietetician, gustos mixer, gustos picant, gustos retete, gustos si rapid., Gustos si sanatos, legume bio, legume congelate, legume de toamna, legume emxicane, legume la cuptor, legume la tigaie, legume sote, mancare chinezeasca, mancare de cartofi, mancare de ciuperci, mancare de conopida, mancare de fasole, mancare de gutui, mancare de mazare, mancare de post, mancare de praz, mancare de vinete, nutritie celulara, nutritie copii, nutritie corecta., nutritie culturism, nutritie echilibrata, nutritie sanatoasa, nutritie si dietetica, nutritie si remodelare corporala, nutritie sportiva


Articol recomandat de stildeviatasanatos.wordpress.com