contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Concurs: Castiga O Plita Hotpoint Ariston, Design Luce Cu Direct Flame

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

plita_ariston_PK644D GH X HA.jpgbig

www.PentruAcasa.com impreuna cu partenerul Electrocasnice SRL va propun sa participati la un concurs culinar cu tematica de sarbatoare!
Tot ce trebuie sa faceti este sa ne aratati indemanarea si maiestria personala in ceea ce priveste bucataritul si rezultatele aferente.
Premiul pus in joc este o plita de ultima generatie, model nou-nout: Plita incorporabila Hotpoint Ariston Luce PK 644 D GH X, 60 cm latime, Direct Flame, gratare fonta. Pentru o exemplificare practica a calitatilor sale, vedeti mai jos:

Acum, ca v-am captat atentia, haideti sa vedem cum puteti intra in posesia acestei plite!

REGULAMENT:

Pentru a va inscrie la concurs trebuie sa preparati cel mai frumos, apetisant, aromat si parfumat cozonac din cati ati facut vreodata! (mai ales parfumat – o sa ne dam seama imediat *__* )


Cerinte minime obligatorii :

Reteta trebuie sa cuprinda ingredientele folosite (masurate exact), trebuie explicat pas cu pas procesul de realizare si poate cel mai important trebuie prezentate cateva poze realizate pe parcursul pregatirii cozonacului (ex: ingredientele, maiaua, coca, cozonacii in tava etc) dar cel mai important poza finala a produsului. In acest sens, avand in vedere sarbatorile care ne bat la usa, dorim sa prezentati cozonacul intr-un decor de sarbatoare – cu tema Craciun (ex.: o fata de masa, servetele de masa, lumanari, crengute de brad, globulete, figurine ceramica/ceara, conuri de brad, fundite s.a.m.d).

Unde se desfasoara concursul ?

Concursul se desfasoara pe blog-ul nostru: http://www.pentruacasa.com/blog/concurs/


Unde trimit reteta ?

Puteti trimite retetele dvs pe adresa de email: [email protected] . Avem rugamintea sa ne furnizati urmatoarele date impreuna cu reteta dvs: nume, prenume, numar de telefon. Dupa ce vom analiza reteta reteta dvs o vom posta online la adresa de mai sus.

Cine jurizeaza acest concurs ? Care sunt criteriile notate ?


Fiecare reteta inscrisa la concurs va primi 2 note (una pentru complexitate si alta pentru aspect) atat de la noi (www.PentruAcasa.com ) cat si de la partenerul nostru Electrocasnice SRL.


Care este perioada de desfasurare a concursului?

Puteti sa ne trimiteti retetele dvs incepand cu data de 16 Decembrie 2011. Concursul se va incheia la data de 22 Ianuarie 2012, orele 23.59. Orice reteta primita ulterior nu va mai putea participa la concurs!

Cand este anuntat castigatorul si unde?


Castigatorul va fi anuntat in data de 26 Ianuarie 2012 atat pe site-ul nostru cat si pe site-urile partenere.

Cum intru in posesia premiului?


Daca in data de 26 Ianuarie numele tau va fi cel castigator, te rugam sa ne trimiti un email la adresa [email protected] in care sa ne furnizezi toate datele tale de contact. Daca nu primim un raspuns in curs de 48 h premiul va fi oferit urmatorului clasat.
Din acest moment veti intra in posesia premiului in decurs de cateva zile lucratoare.

IMPORTANT!


Retetele TREBUIE sa va apartina! Nu sunt admise in concurs retete incomplete, retete neclare, poze sterse/neclare. Pozele trebuie sa fie la o rezolutie minima de 2 megapixeli si maxim 4 megapixeli. Va rugam nu incadrati pozele in frame-uri.

Acestea fiind spuse, bafta tuturor participantilor! Va asteptam in numar cat mai mare!