contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Concurs - Fiskars Functionalform

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ma bucur mult sa lansez azi un nou concurs pe blog. Mai ales cand e vorba de asa super premii, de la un brand pe care eu il apreciez foarte mult. 

Am descoperit produsele Fiskars cu mai bine de un an in urma, cu un set de cutite. Set care mi-a schimbat mult viata in bucatarie, datorita caruia nu am mai avut nici un accident (mare lucru pentru mine!) si despre care v-am povestit aici
Nici nu va mai povestesc efectul pe care il au asupra celor care, ajunsi in bucataria mea, au ocazia sa le probeze. Toti se indragostesc de ele si multi deja si le-au cumparat! :) 

Dar azi nu despre cutite e vorba, ci despre gama FunctionalForm de la Fiskars. 
Gama de ustensile de bucatarie FunctionalForm include numeroase articole inovatoare cu particularitati unice, concepute sa acopere un domeniu larg de nevoi in bucataria moderna. Gama consta in articole fabricate din materiale rezistente, cum ar fi suprafata Softouch®, otel inoxidabil, silicon termorezistent si nailon ranforsat cu fibra de sticla.
Arata bine, sunt rezistente si practice. 

Iar acum 5 dintre voi pot castiga cate un astfel de set, format dintr-un storcator manual de citrice si o strecuratoare pliabila. 

Ce trebuie sa faceti? :) 

Sa imi povestiti intr-un comentariu ce ati gati voi bun si usor cu aceste ustensile. 

Nu uitati sa va semnati comentariul cu numele complet si sa dati share la poza de concurs (o gasiti aici). 

Perioada de desfasurare: 
Concursul se va desfasura intre 30 ianuarie si 7 februarie 2014, ora 23.59
Anuntarea castigatorilor se va face duminica, 9 februarie 2014, atat in cadrul acestui articol, cat si pe pagina de Facebook a blogului (aici). Va rog sa nu uitati sa va intoarceti sa verificati daca sunteti unul dintre cei 5 castigatori! 
Extragerea se va face cu random.org, din o lista a comentariilor de pe blog. 

Astept cu mare nerabdare si interes raspunsurile voastre!