contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Concurs - "reteta Anului 2011"

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Azi va scriu ca sa va invit sa participati la un concurs foarte dragut. Se numeste "Reteta anului 2011" se este organizat de site-ul bucataras.ro.  Premiile  sunt acordate de Electrolux si constau intr-un aragaz performant si 4 cuptoare cu microunde cu multe functii.
La acest tip de concurs am participat si eu anul trecut si am castigat unul din marile premii, deci se poate. Anul acesta mai las si pe altii sa castige :) S-ar putea chiar (mai mult ca sigur) sa fac parte din juriu. Si va promit ca voi fi impartiala si voi judeca reteta, nu persoana care a facut-o.
Concursul se desfasoara in doua etape. In prima recunosc, trebuie sa munciti putin. Asta pt ca trebuie sa adunati minim 200 likeuri si sa va clasati in primii 25 la sectiunea respectiva: Antreuri, Ciorbe, Felul Doi sau Desert. Stiu ca aceste concursuri cu like-uri nu sunt agreate de multa lume, dar sa va spun drept, nu cred ca o sa fie prea greu. Mai ales ca toate like-urile vor fi atent studiate de organizatori si orice incercare de fraudare va duce la eliminarea respectivului. Asa cel putin s-a intamplat anul trecut cand in fianl au fost eliminati cativa... mai multi :P
In etapa a doua urmeaza jurizarea. Vor fi mai multi jurati (cred ca vreo 10), care vor acorda note celor 100 de retete (cate 25 in fiecare din cele 4 categorii insemna 100, nu?). Maaaama acum vad! In ce m-am bagat?! :)))
In functie de note se vor alege cele 5 castigatoare. Tentant, nu?
Si acum, ce mai asteptati? Fuga sa va inscrieti, pt ca mai aveti timp doar pana pe 15 februarie.
Mai multe amanunte gasiti aici.