contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cornulete Cu Cartofi Si Branza De Oaie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cine spune ca daca sunteti departe de cei dragi, nu puteti face lucruri impreuna. Zilele trecute eu si mama mea am decis sa facem aceste delicioase cornulete in acelasi timp, ea in bucatarie ei, eu in bucataria mea unite doar prin puterea skype-ului.

   - 3 cartofi potriviti
   - 500 g faina
   - 125 g unt
   - 125 g branza de oaie
   - 1 pachet praf de copt
   - 2 linguri patrunjel tocat
   - susan
   - sare si piper
   - un galbenus

Curatati cartofii si fierbetii in apa cu un praf de sare pana ce devin moi si pufosi. Scurgeti apa si pasatii cu o furculita. Amestecati faina, cartofii fierti, untul, praful de copt, un praf de sare si piper pana ce obtineti un aluat moale.


Sfarmati branza de oaie si amestecati cu patrunjelul tocat marunt.


Intindeti aluatul cam de 2 mm grosime si taiati in triunghiuri potrivite. Asezati o lingurita din amestecul de branza de oaie si infasurati cornuletele. Trebuie sa va spun insa ca mie mi-a trebuit mai multa branza de oaie, cam 300-350g.



Asezati cornuletele intr-o tava tapetata cu putina faina, ungeti-le cu galbenusul batut si presarati cu susan.



Coaceti in cuptorul incins la 200 C pana ce devin aurii.






POFTA BUNA!!!
Am sa postez pe facebook si poze cu cornuletele facute de mama