contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cum Se Fac Taieteii De Casa Cu Ou

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:

1 ou
faina cat sa va iasa un aluat bun de intins

Preparare:

Spargeti oul. Adaugati faina si amestecati pana obtineti un aluat care se intinde cu usurinta. Lasati aluatul sa se odihneasca pe masa aprox. 30 de minute. Presarati planseta cu faina din belsug. Intindeti o foaie cat mai subtire. 
Lasati sa se usuce cateva minute. Faceti rulou foaia obtinuta.









Taiati fasii mai subtiri sau mai groase - dupa cum vreti sa fie taiteii. Rasfirati cu varful cutitului. 

Lasati sa se zvante bine apoi scuturati excesul de faina. Folositi in stare proaspata sau uscati-i foarte bine pe o hartie alba. 

Taiteii bine uscati se pastreaza in pungi de hartie, la loc racoros si bine aerisit. Nu in frigider!