contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Curatenia De Primavara

articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com

Trash |   2015-04-22 02:33:00 |  adauga la lista ta de articole favorite
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
          O casa curata este o casa care in care se traieste sanatos. Exista multe lucruri care trebuie facute la intervale diferite de timp pentru a mentine o casa curata. Unele trebuie facute zi de zi, altele o data pe saptamana sau o data pe luna, si exista altele care trebuie facute doar sezonier. Curatenia de primavara este necesara pentru ca lucrurile de iarna (haine, paturi, etc) trebuie inlocuite cu cele de primavara si puse intr-un loc in care sa nu va incomodeze. In plus, unele lucruri trebuie sa fie facute numai de doua sau trei ori pe an, iar daca va faceti o lista cu ele, treaba va merge mai usor si nu veti uita nimic. Asa ca avem nevoie de cutii de depozitare. Am cateva cutii depozitare homeX si o sa le folosesc. Le-am comandat direct de pe site. Producatorul vine cu o serie de avantaje care ne fac cumparam de la el :
- gama variata (peste 5.500 de articole)
- calitatate garantata comercializam doar produse de o calitate superioara
- garantie de retur 14 zile (daca nu esti multumit de calitatea produsele le poti returna si iti primesti banii inapoi)
- garantie pentru toate produsele de 30 zile
- transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON


             Daca facem curat, in unele odai putem si zugravi. Caci o data cu venirea primaverii sa improspatam si peretii casei. Ar trebui sa cautam ceva vopsele decorative care sa dea o nota de prospetime. Firma Policolor produce o gama variata de vopsele decorative.
             Vopselele din sortimentul de produse de acoperire decorative sunt de înalta calitate şi satisfac cerinţele celor mai pretenţioşi utilizatori. Pe lânga numeroasele posibilitaţi de efecte decorative sunt şi foarte rezistente la deteriorare şi murdarire.
            Este bine sa avem si plante acasa pentru a avea din plin oxigen si pentru a va bucura in acelasi timp de un decor frumos si mereu proaspat. Putem alege decorul cu plante in ghiveci, de preferat specii care fac flori  des, ideale pentru anumite incaperi. In felul acesta respectivele plante nu se vor ofili, nu vor trebui aruncate dupa o scurta perioada ci vor decora incaperea in care stau in mod constant. Deasemenea si florile pentru vaza sunt extrem de frumoase si colorate aducand un plus de veselie oricarui decor, numai ca ele prezinta ca dezavantaj perioada scurta de viata.
           Uite asa ne-am amenajat  locul unde ne simţim cel mai bine şi cel mai confortabil. Modul în care arata casa noastra ne reprezinta şi ne reflecta personalitatea.
     Va doresc numai bine!