contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

De Azi Retetecalamama.ro E Online!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Dragii mei cititori, pentru ca echipa cu care am colaborat a fost cu adevarat profesionista, probabil ca majoritatea dintre voi nu au simtit trecerea de la domeniul blogspot pe care am functionat pana azi la retetecalamama.ro pe care, de azi, blogul meu functioneaza. Daca va uitati in bara browserului veti observa ca navigati pe www.retetecalamama.ro. :)
Linkurile interne functioneaza, la fel si linkurile externe catre retetecalamama.ro, am verificat vizitand cateva bloguri care au Cuina Banateana in blogroll, apasand linkul respectiv sunteti directionati la www.retetecalamama.ro. Totusi, proprietarii de bloguri care au avut bunavointa sa ma promoveze in trecut si care doresc sa ma promoveze in continuare, pot edita numele blogului meu si linkul, introducand "Retete ca la mama" respectiv http://www.retetecalamama.ro/ si eu le multumesc din suflet pentru acest efort. :)
Unele functiuni ale blogului sunt inca perfectibile, practic, e vorba despre o reconstructie din temelie asa ca nu e de mirare. Va rog sa folositi cu incredere meniul (bara de navigare) si daca aveti ceva sa imi comunicati, sa utilizati functia "contact".
Atat deocamdata, ma grabesc sa fac o prajitura "ca la mama Milenei" :P, am o idee faina si o sa v-o impartasesc ceva mai tarziu.
Copyright http://cuinabanateana.blogspot.com/ by Laura Laurentiu

Articol recomandat de cuinabanateana.blogspot.com