contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Despre Raci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Desi vremea prielnica de a scoate din balta crustacee cu duimul se cam sfarseste, o reteta pentru ultimii mohicani care nu se tem sa-si bage picioarele in apa nu cine stie ce varatica, se dedica.

Se da:
2 kg raci
o cantitate abstracta de bere
Aici ma opresc, pentru ca ghidul complet de obtinere a rezultatului scontat a fost deja publicat.

Eh, nu a avut timp Povestelnicul sa va arate gama de culori in care se scalda cada in care au fost pus racii ca sa mai traiasca vreo cateva ore, dar va spun ca erau de la albastri azurii pana la verzi inchisi. Cei albastri sunt proaspat iesiti de la stilist, cu alte cuvinte si-au schimbat recent crusta.
raci cu bere

Pana a trece la deznodamant, va povestesc cateva lucruri, pentru cineva interesante, despre raci:
- sunt extrem sensibili la schimbarile de mediu, daca acest mediu este unul de origine, respectiv sunt atrenati la munca in rezervoarele de filtrare a apelor: din icrele depuse in aceste rezervoare vor iesi crustacee care vor vietui toata viata in acel bazin. Comportamentul lor se va schimba vizibil imediat ce componenta chimica a apei se va modifica, fapt ce va servi drept semnal de defectiune a seitemului de filtrare;
- in raurile insulei Tasmania locuiesc cei mai mari raci din lume. Lungimea medie a acestora atinge 60 cm si un exemplar poate atinge 4 kg in greutate;
- racii de rau sunt mult mai gustosi decat cei e balta;
- francezii stiu sa gateasca din crusta lor o supa mega delicioasa. Daca nimereste vreun kilogram de clestosi pe mana mea, promit ca v-o prezint.
In general, mai jos vedeti ce este si ce nu este comestibil intr-un tovaras roscat.
raci cu bere

Cam asa. Dar sa nu uitam ca acest articol a avut menirea de a trezi pofte si de a impinge spre actiune.
raci cu bere

Asadar, fuga la balta sau, in cel mai rau caz, la piata.
raci cu bere

Sa fiti sanatosi.