contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Diverse, Incoerente

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Constat, pentru a nu stiu cata oara, ca in tren e linistea zgomotoasa care-mi permite sa ma intalnesc si sa am niste conversatii cel putin interesante cu mine insami, atunci cand nu gasesc domni care si-au spart dintii noi cu microfonul, gen. Despre orice, inclusiv gandulete carora prefer sa le dau ignore de obicei, imediat ce scot capsorul din cine stie ce sertaras. Mai ales ca e si priveliste. No skizzo skillz involved, doar strictul necesar.

Ma mai holbez pe bloguri si ma mai crucesc pe ici, pe colo. Probabil se mai crucesc si altii pe la mine, de aceea avem cu totii acest drept. Sunt oameni care chiar gatesc, la care sa vede ca stiu ce si cum. Desigur, nu la nivel de bucatar, dar oricum. Poate ca pozele nu-s asa misto, dar ce conteaza? Ca te prinzi cum sta treaba, inveti chestii de acolo. Si sunt oameni care mai mult nu. Poate-s io mai rautacioasa, dar cand iti sar niste lucruri in ochii, nu poti sa te faci ca esti prost. In ciuda acestui fapt, au mult mai multa vizibilitate decat prima categorie. Mie cel mai mult imi place de cei care-si gasesc echilibrul. 

Cum dracu' sa te pui, pe tine, te, in propriul blogroll? Adica al tau. Si sa fii aproape singur p-acolo. Mai vazui ca unii nici nu poseda asa ceva.

Incepui ziua cu masa de pranz, pe la 10 dimineata, gen ciorba de burta & co. Am si uitat ce buna-i ceafa de porc cu cartofi la cuptor. 

A venit un nene la noi in bloc sa-i repare apa unui vecin, care nu i-a mai deschis usa. Asa ca i-a reparat-o lu' mama, daca tot s-au intalnit. 

Am o mare pofta de placinta cu mere, ceea ce-mi doresc sa si prestez, cand ajung la casa mea. Ceea ce va doresc si voua.   

Billa si-a deschis un soi de piata in fata magazinului, pentru muraturistii din noi. Sa nu uit sa vad daca au sare neiodata, nu stiu de ce am impresia ca am cam dat-o in bara cu sarea mea. Sper ca nu, altfel ... 

Week-end bun!