contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dristor Kebap

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu mai fusesem de mult la Dristor (cel din Dristor) si luna asta m-am serbat eu si neamul meu ciocnind o saorma. Si, de ce nu, am facut poze.

Slide1

De data asta am luat pentru amandoua combinata (pui cu vita) cu de toate, mai putin ketchup. Au multiple combinatii, inclusiv vegetariene.

In cea cu de toate, sa vad daca retin, e carnea (la pui poti alege intre pulpa si piept), cartofi, patrunjel, ardei iute murat, castraveti murati, salata de varza, rosii, sos de maioneza, mujdei. Nu cred ca am ratat ceva, ne uitam la sexyune.

Slide2

Nu pot manca niciodata mai mult de jumatate acasa asa ca am putut poza (acolo, nu stiu de ce, nu te lasa). Nu am luat ayran ca am luat la pachet si imi era sa nu se verse, uitandu-ma pe ciotul ramas acasa cred ca sunt doua feluri de varza si mai sunt si fulgi de ardei iute.

Slide3

Dar ce e foarte misto (luasem de la cel din centru si nu erau la fel) sunt baclavalele, dementiale.

Slide4

Sunt scumpe, 10 lei cutiuta de 160 de grame, dar merita daca nu mancati zilnic cu tava. Sunt facute undeva in Constanta, nu contin nimic ciudat (poate amidonul, dar o fi pentru foi), in rest nuca, zahar, blablauri de baclavale si au muulta nuca si fistic din ala bun.

Slide5

Nu mai era aglomerat ca pe vremuri, nu e nici prea ieftin, dar de bun, e bun. Culmea e ca am mancat la ala din centru si nu mi s-a parut la fel, cine stie, asta de la Dristor ramane misto.

rororo