contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dulceata De Visine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
1 kg visine

800 gr zahar

PREPARARE:

Se aleg visinele proaspete si sanatoase, se spala, se curata de codite, se scot samburii si se pun la scurs intr-o strecuratoare. Se aseaza apoi in vas un rand de visine, un rand de zahar pana se termina cantitatea de visine si zahar. Se lasa vasul deoparte pana se topeste zaharul apoi se pune la fiert pana ce dulceata se leaga bine. Din cand in cand se aduna spuma care se formeaza in timpul fiertului. Borcanele se spala, se scurg bine si se sterilizeaza in cuptor apoi se umplu cu dulceata fierbinte, (dupa cum am explicat si la
dulceata de nuci), se capseaza si se pun cu gura in jos intr-o patura. Se tin invelite pana se racesc complet apoi se eticheteaza si se aseaza in camara.
POFTA BUNA!