contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Eclere De Casă

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Aceste minunate eclere de casă sunt un desert ușor de făcut și extrem de apreciat de orice cunoscător într-ale cofetăriei. Așa încât vi le recomand din tot sufletul.



Ingrediente:
200 grame făină, 100 ml ulei, 1 cană de apă, 1/2 linguriță sare, 4 ouă, 1 litru lapte, 200 ml frișcă, 2 plicuri budincă.

Mod de preparare:
Uleiul se fierbe împreună cu sarea și apa, se adaugă făina, se amestecă bine să nu facă cocoloașe, și se lasă să fiarbă până se face ca o mămăligă de tare. După ce s-a  răcit, se adaugă ouăle și se bate compoziția bine. Se fac forme rotunde și se coc în tava unsă până se rumenesc frumos deasupra și sunt uscate bine.

Mod de servire:
Eclerele se umplu când sunt reci cu budincă și frișcă și, după gust, se ornează cu glazură de ciocolată.