contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

El Torito

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Sa ne fie clar de la inceput, miciodata nu compar un loal cu altul decat din punct de vedere al unui client (sau lucrator, dar acolo e alta poveste). Pentru ca am auzit pe multi care spun, a, nu se compara cu nu stiu ce. Pai nu stiu ce poate are alte investitii, posibilitati si target. Eu iau localurile dupa urmatoarea idee: m-as mai intoarce sau nu acolo?

La El Torito m-as intoarce. Este intim, simpatic decorat, cam in stilul localurilor pe care le-am vazut doar in filme, personalul este amabil (dar cam putin, or sti ei de ce).

Despre mancare va pot spune doar ca cineva care nu a fost niciodata in Mexic atata, este buna. Am luat niste quesadillas, tacos, dulciuri, supa de porumb, chiftele de cartofi, este la link meniul, portiile sunt generoase (pentru mine prea generoase dar imi pare un local unde vine lumea mult la pranz si au si livrari).

Preturile sunt asa si asa, depinde, clar nu e un loc unde sa ramai la baute dupa, decat daca ai buget maricel.

In rest, ce sa zic, la categoria lui de localuri, mie mi-a placut. POzele le pun alandala pentru ca sunt urcate de vreo saptamana pe aici si nu le mai stiu ordinea.
Si sunt proaste ca-s facute de mine, supa era deja inceputa, nu vine asa la masa, ca sa nu creada lumea cine stie ce.

Slide13

Slide12

Slide11

Slide10

Slide9

Din cele din imagine doua persoane au mancat mancare, o persoana desert, o bere si apa, in jur de 100 de lei, parca. Berea mai ieftina ca apa, ador politica asta a restaurantelor si barurilor :)

Fara a avea chef prea mare de a descrie preparatele (mi se par in linii mari cam la orice local mexican de pe la noi, in linii mici, mai gustoase), bunut. Si, pentru cei mai mancaciosi, portiile destul de serioase.

rororo