contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Eveniment “fun & Grill” – 31 August 2013

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Vara se cam apropie de sfârşit, concediile aşijderea. Este timpul să ne reapucăm de grătare la Casa “Mara” din Slănic-Prahova. Vremea se anunţă frumoasă, iar eu vă aştept, în frumoasa curte de 2000 mp, cu grătarele încinse, cu multă verdeaţă şi flori, cu băncuţe, leagăne şi, vedetele incontestabile, cele 5 căpriţe pitice care au făcut în ltimul timp deliciul vizitatorilor.


Ne bazăm, din nou, pe colaboratorii noştri obişnuiţi, Delaco, Halewood Romania şi campinggrill.ro, care vor pune la dispoziţie brânzeturi şi vinuri de calitate, ca şi grătare performante şi versatile.

Iată programul evenimentului “Fun & Grill” din 31 august-1 septembrie 2013:
Cazare: la casele “Mara”, “Corina” şi “Helga”, în 11 camere confortabile, dotate cu paturi duble şi baie separată, cu încălzire, apă caldă, internet, televizor şi aer condiţionat.

Atracţii locale: puteţi vizita salina de la Slănic, cea mai mare din Europa şi a treia din lume, uriaşă şi spectaculoasă, benefică pentru cei care suferă de astm şi alte afecţiuni respiratorii, Muzeul Sării, unul dintre puţinele din lume cu acest profil, iar în apropierea localităţii se află mânăstirea “Crasna”, extrem de frumoasă.

Program:
Sâmbătă, 31 august 2013
până la orele 13:00 – Sosirea şi cazarea la Casele „Mara”, “Corina” şi “Helga”
orele 13:30-15:30 – prânz
orele 15:30 – 19:00 – poveşti la un pahar de vin, sau program la voia dvs.
orele 19:00 – 22:00 – “Fun & Grill”, punctul culminant al evenimentului, cu preparate gătite şi servite în aer liber
orele 22:00 – 24:00 – dans şi muzică, discuţii şi ce mai doriţi dvs.

Duminică, 1 septembrie 2013
orele 10:00 – 11:00 – micul dejun
după orele 11:00 – timp la dispoziţia dvs.

Costul evenimentului: 199 lei/persoană. Pentru copiii sub 12 ani, preţul este de 149 lei/persoană.

Meniul detaliat va fi publicat cât de curand posibil. Dat fiind că evenimentul este deja la cea de-a 14-a ediţie, puteţi avea încredere în mine că vă voi surprinde şi delecta cu câteva bucate delicioase.

Înscriere: rezervarea presupune achitarea a 50% din preţul evenimentului. Această sumă este nerambursabilă în cazul în care vă răzgândiţi cu mai puţin de 7 zile înainte de eveniment; trebuie să înţelegeţi că se reţin camere şi se fac cheltuieli importante legate de aprovizionare, personal şi logistică.
Vă puteţi înscrie la numărul de telefon 0723.648.150. Acolo veţi primi numărul de cont unde se poate efectua plata şi toate detaliile legate de cazare.