contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fasole Verde Cu Ou Si Sos Rece

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Drept e ca reteta ar trebui sa inceapa cu: atatea grame de fasole, se pune, se face, se drege, dar fiind weekend de cantinista nu va fi asa, eu doar v-o arat, voi o faceti si cu fasolea lui Jack de pe vrej, treaba voastra, e doar o idee care mie imi place la gust.

 

Slide1

Dar mai intai, numai niste mici imagini ale dezastrului de sub geamul meu de la bucatarie, e prea frig sa ies sa fac poze cu maretele realizari trimestriale de sub bagheta magica a lui Shpagoitza.

 

Slide2Slide3

Nu intrebati ce e cu bananele, e de la vise, discutii si Freud, plus ca poate prind vreun suedez din ala ca noaptea de pe schele cu ele, ca se comporta oricum ca maimutele (au pus intai glafurile pe urma au tencuit, doh, nici nu trebuie sa ai creier ca sa fii atat de imbecil, cred ca toti lobotomizatii e la scoli ajutatoare sunt la mine pe schele).

Trecand la pohta mea, apai sosul e cel pe care il stiti deja, parti egale de maioneza, smantana si, teoretic iaurt (am pus kefir), condimentate cu tarhon si usturoi.

Sosul combinat cu fasole verde fina (eu am luat borcanel gata fiert, de la Mega, apai ca sa fiu sincera si maioneza o luai ed-a gata, ca v-am zis, unde-i weekend nu-i gateala) si ou fiert dupa plac, posat, mai moale, mai artagos, cum aveti chef. La sos merge si un sfarc de mustar. E reteta? E, ca merge facuta de la zero si iese nebunie, la mine a fost de chef si de gustare si pe urma, hei, doar nu am blog culinar.

 

Slide4

Mie mi-a mers la fix. rororo