contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fast And Fantastic

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Prima mea celebrity crash (vorba americanului) - n-am avut mai mult de trei-patru la viata mea dar Ayrton Senna este una din slabiciunile mele....Sunt 20 de ani de cand a murit in urma unui accident pe circuitul de la Imola: nu e foarte sigur dar se pare ca accidentul s-a datorat ruperii barei de directie. De atunci n-am mai urmarit nici o cursa de F1. Am incercat dar n-am mai putut. O fi fost interesant si Schumacher sau Mika Hakinnen dar fara Senna pierise farmecul. La toate cursele eram efectiv lipita de scaun cu ochii in ecran,nu care cumva sa pierd vreo depasire spectaculoasa. Ehei, nu era ca acum, ca poti vedea in reluare pe net orice vrei, atunci trebuia sa fii cat mai pe faza....Si, Doamne Dumnezeule, sa-l urmaresti era fabulos sa-l urmaresti, mergea pe pista de parca zbura iar in depasiri era imbatabil, nimeni nu-i facea fata, trebuia musai sa te dai la o parte din calea lui. Specialitatea lui erau cursele in ploaie. Stiti ce inseamna sa faci o cursa F1 prin ploaie? Inseamna sa mergi la niste viteze uluitoaree fara sa vezi nimic in fata ta. Mai ales daca erai in spatele unui concurent. Am gasit pe youtube un film despre prima lui cursa pe care a fost pe punctul s-o castige, debutant fiind si concurand pe Lotus, o masina jenanta din punct de vedere tehnic.






Ca o curiozitate a compatibilitatilor, cand l-am cunoscut pe iubi (prin 2000), i-am povestit o data de faza asta, ca eram mare fana Ayrton Senna si ca n-am putut sa mai vad F1 dupa ce a murit. Si iubi la fel a patit. Aaaaaa, da, si suntem fani, amandoi din liceu ai lui Freddie Mercury si Queen.:)))))
Revenind la Senna, am gasit o editie interesanta a Top Gear despre pilot, la final recunosc si ei (chit ca nu era preferatul lor, ca "Ayrton Senna era spectaculos de fiecare data". Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!