contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Grand Reopening La Complex Popas Pacurari

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O poveste din Tara Bucatelor
By Alice Ciobanu

Pe 15 Mai ne adunam cu mic cu mare, la bucate alese, la Complex Popas Pacurari, pentru Grand ReOpening!

Redeschiderea Complex Popas Pacurari

Oragnizatorii zic si ne promit ca vom avea parte de o seara pe cinste!

 ”Ieșenii sunt invitați la o petrecere cum numai noi știm să organizăm! Nu ne vom dezice nici de această dată, astfel că masa îmbelșugată cu bucatele tradiționale, se va întinde pe metri întregi. Pe parcursul serii, preparatele reci, cele calde și deserturile marca Complex Popas Păcurari vor fi servite la discreție. Nu vorbim de orice fel de mâncare, însă! Vorbim de noile produse tradiționale din meniul restaurantului. Puicuța fără pene, Purcelușul emo – se taie singur și tu doar îl mănânci, Rața dișălată sau Curcanul înhămat la căruță, sunt doar o parte din delicioasele mâncăruri pe care invitații au ocazia să le încerce. Nu vom uita nici de Fasolea liniștită cu bătaia sau de Șnițelele cât roata carului servite pe buturugi de lemn. La desert, invitații vor avea ocazia să se răsfețe cu dulcegării, pornid de la Papanași Moldovenești și Ștrudele cu mere sau brânză, până la Clătitele Dobrogene, Torturile de mere sau Torturile de mascarpone și banana. Vă mai aduceți aminte de dulciurile copilăriei? Salamul de Biscuiți și Plăcinta Bunicii vor fi la loc de cinste.
Din butoaie va curge toată noaptea vin alb și roșu, dar asta doar după ce invitații vor servi pălinca casei și tradiționalul colac cu sare.
Vom „giuca” opincile pe muzica îndrăgitului interpret de muzică populară Andrei Balan și a celor de la D’Acord BAND. Chiuim de cum se lasă seara și până dimineață.”

Asa ca nu mai sta pe ganduri si hai, fa o rezervare!

PREȚ: 50 RON/persoană
REZERVĂRI: 0756.166.400

 

Acest articol Grand ReOpening la Complex Popas Pacurari apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.