contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gulaschsuppe

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Din start va spun ca nu e reteta-reteta ci un amestec ghidat de chefurile facute de diversi, dar pentru ca am pus-o in cana aia, a avut si vita si cartofi si pasta de gulas, i-am dat titlul de mai sus.

Slide1

Cum am scos-o pe geam sa o pozez, au aparut fomistele, ninge atat de tare si des ca e tot acoperit si stau toate la miloaga.

Slide3

Slide2

Casandrei, nu mai zic, mai are nitel si ii ajunge zapada la gat in gradina, alta miloaga: ia-ma de aici, vreau la cald, bitte! Da, a inceput sa inteleaga germana dupa atata drum prin nemtia si Austria.

Slide4

Acum sa va spun cum am facut supa. Am amestecat din supa Casandrei, de pipote cateva polonice cu niste zama de vacuta.

In amestecul de zemuri am pus o mana de ditalini (paste scurte), pasta de gulas (din tub, din aia iute) si, la final am dres cu ou amestecat cu smantana, ca voiam o dracie zdravana, groasa si satioasa.

Cum gulas e cam orice isi doreste omu’ cu conditia sa aiba chimen, paprika si sa fie iute, cred ca se incadreaza la gulyas de salajean binemerci.

Slide5

Afara ninja linistit, a cocosat si barza, cum zama gulas se facu, am dat de-oparte varza (m-a facut mama poeta).

Slide6

Initial am ales sa mi-o servesc cu un ardei iute, dar era prea iute.

Slide7

Cum zicea Gyuri pascu (si el se asorteaza la gulas): ziua ninja, noaptea ninja, dimineata ninja iara. Cainele e folositor la casa omului, face carari in zapada deoarece o mananca. Inghetata bio cu poluare inclusa.

Slide8

Ca sa inchei, am mancat aceasta pseudogulaschsuppe cu ceapa rosie si sare si dupa zama fierbinte cu ceapa am adormit ca un pui de gaina sub clotza.

De ce s-a manjit cana? Ca am ferit-o brusc de atacurile zburatoarelor nemernice care au atentat la zama, desi le dau pita feliata, ca atata se mai gaseste la magazin.

Slide9

rororo