contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Hot Dog German

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Aveam mai multe retete azi, una chiar misto, dar dupa dentist nu prea am chef de scris asa ca pun acest magnific hot dog german.

Slide4

De ce german? Ca pentru ca am folosit carnaciori Frankfurt si pentru ca vreau sa las la jurnal ca scorul Brazilia – Germania a fost 1 – 7. Da, la mondiale (scriu pentru mine, ca sa nu uit, ca eu la fotbal nu ma uit, nu ma bag, dar asta e de retinut).

Ingredientele sunt in poza, le si enumar: bagheta, mustar, carnaciori la gratar, castraveciori (nu e de diminutive, dar asa sunt ei), ceapa deshidratata si cartofi prajiti.

Slide2

Amu ca bagheta s-a fractionat alandala, nu e vina mea, e vinul casei, in rest, cred ca executarea retetei e clara. As fi pus si cartofii in preparat dar cu bagheta cu fractura nu am reusit, asa ca …

Slide3

Pana la urma nu mi-a fost greu ca dupa fiecare imbucatura sa indes si cartofii in molari, daca ati citit reteta lui Anton Roman de salata (romaneasca) intelegeti unde bat. Per total a iesit un hot dog bun, hranitor si, conform noilor norme internaute, complet nesanatos, mai ales ca l-am lasat sa alunece pe esofag in vale cu niste bere rece.

Slide1

Ceapa aia deshidratata face toti banii in multe chestii, serios. Si nici nu e scumpa (am scris si am pozat cu si despre ea).

rororo