contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

In Parc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

De vreo doi ani am evitat sa merg in parc cu potaia, de ce, de de-aia, dupa scandalul televizat si tot circul ala evit conflictele. Si m-a apucat ieri si am ramas masca, parca picasem pe alta planeta. Vedeti voi insula aia mare? Da, aia unde faceau topless mamaicile cu tataicii? E insula cainilor acum, am inteles ca de putina vreme au terminat amenajarile.

Slide1

Nu am vazut celebrii somni invazivi, vremea a fost superba.

Slide2

Niste ciori, nu doar a mea.

Slide3

Si intrarea in paradisul cateilor, parca esti in Delta, nu? Drumul arid este imediat umbrit de pomi si mini coline, gazon frumos tuns.

Pe panoul ala scrie ca e zona amenajata pentru caini (si o sa radeti, desi erau foarte multi, nu era nici macar un rahat lasat pe jos, din respect pentru respect).

Slide4

La intrare/iesire, este amenajata si o cismea pentru patrupede (si nu numai, ca mai sunt si biciclisti, alergatori).

Slide5

Iaca si insula cainilor, sa nu va imaginati ca nu sunt in continuare pensionarii la plaja sau mamicile cu carucioare si catei atasati, avem di tati.

Slide6

Testoasele sunt la locurile lor, nu doar ratustele.

Slide7

In zare se vad celebrele macarale care au dat numele cartierului pe vremuri.

Slide8

Si o vaga poza cu prima tentativa de socializare, ca s-au perindat catei pe la fricoasa planetei, incet, incet, o sa isi dea si ea seama ca e caine.

Slide9

Am ramas impresionata, cum ziceam, parca aterizasem in alta tara, masinutele de politie patruleaza continuu, e drept, dar si cele de maturat si strans gunoi, la intrarea pe insula s-a instalat o poarta cu arc, deci cainii nu pot iesi de capul lor, e o joaca pe ei de nu se poate, peste tot banci, gunoaiele au saci si sunt curatate in continuu, efectiv am crezut ca am gresit tara. Cand se mai racoreste o sa dau un tur mai amplu de parc, sa vad daca mai sunt si resul de pasari, locurile amenajate pentru pescari am vazut ca sunt in continuare bine intretinute, terenurile de fotbal, baschet, cele de joaca pentru copii, idem, ma asteptam la schimbarea primarelui sa se degradeze, dar nu, din contra. Frumos, sper sa tina, parca nu cred in miracole, parca e prea frumos ca sa fie adevarat, momentan este.

rororo