contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Kamys Way, Gentute Pentru Fete

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O  poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Duminica ce tocmai s-a dus am petrecut cateva ore in compania unor fete tare faine si dragi mie: Alexandra, Gabi si Ines. Ne-am dat intalnire la o cafea si-o mica shoppingareala (vorba Gabrielei) undeva prin en-gros, la magazinul Kamys Way. Am cunoscut-o si pe Alina, managerul magazinului, o fata cu suflet cald si care-ti da asa o stare de bine, de “acasa” imediat ce pasesti in magazinul Kamys Way. Si sunt atat de bucuroasa caci mi-am gasit acolo geanta perfecta!

Kamys way, gentute pentru fete

Kamys way, gentute pentru fete

Dar sa va spun mai intai ca la Kamys Way gasesti o gama larga de posete, portofele, genti si gentute, aduse direct din UK. Si sunt toate toate, numai una si una. Modele care mai de care mai variate, niciodata cate doua sau trei de acelasi fel. Gentile sunt aduse de la un furmizor din UK care incurajeaza tinerii designeri de genti si posete, acordandu-le intreaga incredere. M-a uimit faptul ca sunt asa modele atat de dragute, ca sunt extrem de bine aranjate: pe game, culori, modele, ca alaturi de ele gasesti si portofelul potrivit si alte accesorii gen esarfe, fulare, cercei si bratari. Si daca te gandesti ca preturile sunt mari, apai eu zic ca te inseli. Preturile sunt pentru oameni obisnuiti, pentru fete care muncesc si care nu cheltuie milioane pentru a arata “bine” Preturile sunt mai mult decat in regula.

Si nu e un stand, un magazin aglomerat , ci din contra unul super aerisit, un loc cu adevarat special. Si imediat ce intri in magazinul Kamys Way iti dai seama ca nu ai cum sa pleci de acolo fara sa iei ceva, oricat de mic, caci nu-i asa? doar pasesti in lumea gentutelor frumos aranjate pe rafturi, a portofelelor cu design deosebit, unele haioase, altele sobre, elegante, cu dichis. Si cu ocazia asta ii fac Alinei o promisiune: sa ma reintorc dupa sarbatori si sa fac niste fotografii frumoase acolo. Merita! Cu tot dragul!

Magazinul Kamys Way va asteapta in fiecare zi de luni pana duminica in complexul comercial en-gros, stand K10, cu gentute si posete pentru fiecare! Eu ma declar tare norocoasa fiindca Kamys Way mi-a daruit o geanta pe care o cautam demult!

Kamys way, gentute pentru fete

P.S. Daca inca nu ai ales cadoul pentru  prietena sau iubita ta, da o fuga pana la Kamys Way !

https://www.facebook.com/kamys.way

Kamys way, gentute pentru fete

Acest articol Kamys way, gentute pentru fete apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.