contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

La Multi Ani- 365 De Zile!!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Un an de blog!

Ieri, pe 23 ianuarie s-a implinit un an de zile de la prima postare ....in 365 de zile avem 307 postari...sigur, nu sunt toate retete, mai sunt si articole, felicitari, dar cam 280 de retete sunt sigur!!! O fi mult, o fi putin, nu conteaza...important e ca noi am incercat sa va impartasim cat mai multe feluri de mancare preparate si incercate de noi.
Atat pentru mine, cat si pentru Janet, a fost un an plin, un an bun, un an complicat, un an in care am invatat multe, un an in care am legat prietenii minunate, un an in care am "calatorit" de la Mizil la Singapore, Paris, Sao Paolo si Ontario, un an in care ne-am castigat prieteni prin pasiunile comune ce ne leaga, un an in care de cele mai multe ori am izbandit, dar am si pierdut...pana la urma, important e sa participi, nu-i asa?
Eu cu Janet inca nu ne-am intalnit, dupa cum stiti, eu locuiesc in Timisoara, Janet in Brasov, nu impartim aceeasi bucatarie, cum inca mai cred unii ;-), postam retetele pe rand si le facem separat, fiecare in bucataria ei.
E adevarat ca multi inca nu au observat ca sunt doua persoane care posteaza pe acest blog, dar noi ne straduim sa ne facem cunoscute fiecare in parte.
Va multumim voua, celor care ne urmariti, ne cititi, ne comentati, ne incercati retetele, va multumim ca sunteti alaturi de noi si va daruim un camp de flori!

Janet, chiar trebuie sa dansam Pe masa din bucatarie ;-) Iti multumesc ca mi-ai fost alaturi, ca m-ai ajutat si sustinut in tot ceea ce am facut! Te imbratisez si te iubesc!
Copacul acesta cu magnolii e pentru tine

Multi ani inainte, tot impreuna!!!

Articol recomandat de pemasadinbucatarie.blogspot.com