contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Maestru De Ceremonii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Te-ai hotărât să dai o petrecere de Anul Nou, dar nu ştii ce feluri de mâncare să serveşti? În funcţie de tipul de petrecere pe care o doreşti şi de tipul de invitaţi, trebuie să te hotărăşti între feluri de mâncare complicate sau un meniu gen bufet suedez. În general, pentru că petrecerile de Anul Nou diferă de cele de Crăciun, este bine să serveşti bucate care pot ficonsumate mai uşor. Aperitivele sunt la mare rang şi e bine să ţii la îndemâna invitaţilor şi mici sandvişuri sau covrigei şi sărăţele, pentru ronţăit.

Dacă, totuşi, te temi că un meniu gen bufet suedez nu-ţi va impresiona invitaţii, te sfătuim să găteşti ce ştii că poţi şi îţi iese cel mai bine. Pentru că a găti ceva gustos nu înseamnă neapărat a găti ceva extrem de complicat şi a-ţi petrece toată ziua de 31 la bucătărie.
Încearcă să-ţi laşi timp şi pentru tine, Anul Nou vine pentru noi toţi…Eu vreau să vă urez un An Nou Fericit, în care să vi se împlinească toate dorinţele şi aşteptările, dar cel mai mult vă doresc sănătate şi să vă ştiu tot „timpul” aproape.

La mulţi ani!
Mira Tanase
Timpul Suplimentul Femeia