contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mbs Si Piept De Pui La Gratar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Niste chestii pe care le poti gasi si la Gara de Nord la bodega, stiu, dar mie imi plac bodegile si azi m-am jucat putin, foarte putin doar.

Slide1

Faceam ceva important pentru o prietena de-a mea si de aia am pus-o de mamaliga, am lipit-o bine pana am terminat desenul.

Slide5

Acum sa va zic si “retetele”, da? Fireste ca nu sunt marete, dar daca am aprins focul se cheama ca gatesc (am auzit la cineva asta, de parca as avea pantofi in picioare ar insemna ca merg). Pieptul de pui l-am lasat la marinat 48 de ore cu sare, piper, ulei de masline si harissa. Dap, atata tot, pe urma pe gratar. Garnitura de muraciuni e de la matusa mea care pune niste muraturi picante excelente.

Slide2

Mamaliga am facut-o cu cartofi, ca in Oltenia, sau cam asa cum tin eu minte ca se facea, iar smantana de la MBS am amestecat-o cu iaurt de oaie. Branza e furata din bolul alui batrn, ca are in plus.

Slide3

Am uitat sa va spun ca ardeiul iute e proaspat cules din geam, inca mai rezista cativa si, daca vedeti frunzulitele mici, curios, parca vrea sa renasca.

Slide4

Light, clasic, prea bun, prea ca la cantina (nu o sa imi iasa din cap ca sunt o cantinista si de aia am pofte din astea banale).

rororo