contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Muschiulet De Porc La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Foarte gustos si usor de facut.
Singura ''dificultate'' este pregatirea muschiuletului cu 24 de ore in avans :).
Intr-o caserola in care incape muschiuletul punem sos de soia o ceasca, usturoi 2-3 catei maruntiti, piper multicolor, maghiran uscat si/sau alte codimente pe care le agreati
Completati cu apa in asa fel incat carnea sa stea in lichid.
Sosul de soia are darul de a fragezi carnea.
A 2-a zi, se incinge cuptorul la 400F si se coace muschiuletul in tava speciala (carnea sta pe un gratar care sta in tava in care am pus o cana cu apa calda :) ) pt aproximativ 40 de minute.
Daca aveti un termometru pt carne si interiorul muschiuletului are 70C, masa e aproape e gata.
Inainte de a o taia carnea se tine bine acoperita pt 15 minute, de exemplu infofolita in folie de aluminiu sau intr-o caserola acoperita. E importanta figura acesta si este aplicabila la orice tip de carne, sucurile raman in carne si nu se scurg la prima felie taiata.
I-am servit alaturi de cartofi umpluti si gogosari in otet pusi la borcan asta toamna.

Articol recomandat de anditudor.blogspot.com