contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Nigiri Sushi

articol scris de hobbybucatar blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ce nu imi place cand pun pozele pe blogspot este ca mi se strica din start culorile. Nu stiu de ce, dar culmea este ca nu patesc asta cu site-ul pe care tot eu mi-l manageriez si unde, cand "sui" imagini, culorile raman la fel ca cele pe care le vad eu in Photoshop.
Nu stau acum sa-i dau de cap problemei, dar vreau sa imi cer scuze ca afisez imagini din ce in ce mai proaste. Stiu ca, in special la pozele de mancare, asta ar trebui sa fie ceva primordial, chiar daca se zice ca importanta e reteta. Pai, daca nu iti ploua in gura, nici nu iti mai arde sa gatesti ceva! Nu? Las frustrarea asta (mare) deoparte si incerc sa va satisfac macar papilele gustative, daca nu simtul estetic, cu o noua reteta de sushi, mai simpla si care va scuteste de mare parte din truda la care se inhama uneori bucatarii niponi.
Cel de mai sus e un platou cu nigiri sushi. Cand vi se face pofta de ceva sushi, luati reteta de orez de la postarea mea "cum se face sushi", luati un castravete, niste somon fume si faceti o omleta din doua oua. Apoi faceti frumos platoul, pregatind pur si simplu intre palme mici paturi de orez, pe care sa puneti betisoare de castravete, omleta si somon fume frumos taiat.
In rest, mai aveti nevoie de piper si sos de soia, iar platoul fara pretentii e gata de servire.

Articol recomandat de http://hobbybucatar.blogspot.com/2009/10/nigiri-sushi.html