contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

O Zi Frumoasa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nimic deosebit, nema retete, am tot dat ture cu potaia si e o zi, cred ca nu exagerez, splendida. Asa ca am tras niste poze, ca inca nu a murit canonul, desi au sarit niste bucati din el.

Mai intai, amprentele luate de la Hipi, rezolvat.

Slide1

Pentru ca Hipi a e mafioata si nu lasa si alte pisici la bolul ei, altele s-au descurcat.

Slide2

Nu stiu cum se numesc pomii care fac rodii daca au rodii de alt sex langa, deci habar nu am daca sunt rodii sau e un rodiu, doi rodiu. Cert e ca sunt in gradina si sunt pomi care teoretic ar face rodii.

Slide3

Cand e frumos afara lumea e amabila, pana si un caftangiu a fost dragut si m-a lasat sa trec pe langa masina lui cu cateaua.

Slide4

O adoptata, pacat ca a intors capul, e asa de mistoaca la moaca, e meserie de catel.

Slide5

Si am pozat si o babuta, daca ar fi hateri de bisoni la noi in cartier ar lua caft, e plin de bisonei.

Slide6

Cum spuneam, cand e frumos afara, totul pare din alt film, parca si cand pica respectivele castane din castan in cap nu te superi, tragi o poza.

Slide7

rororo (apropos, cei care cauta informatii la miligram si centilitru pe aici, ati gresit site-ul, sunt altele mai bune, mai dedicate si mai pertinente, la noi e caterinca, de aia nu va aprob comentariile la asa zisele retete, retetele la suta de grame … cititi Pastorel si o sa intelegeti, daca nu stiti sa cititi, spargeti bomboane pe tableta, de preferat in trafic).