contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Omleta Pufoasa La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

7-8 oua
3-4 ceapa verde
1/2 ardel rosu
1/2 ardel galben
100ml smantana
50ml lapte
sare, piper
150g parmezan ras

1lg unt
Taiem ceapa si ardeii marunt.
Separam galbenusurile de albusuri.
Batem bine galbenusurile cu smantana. Adaugam parmezanul. Condimentam, dupa gust, cu sare si piper. Adaugam ceapa si ardei. Amestecam bine impreuna.
Separat batem albusurile spuma tare; adaugam albusurile la compozitia de mai sus, amestecand cu grija totul cu o spatula.
Turnam compozitia intr-un vas termorezistent uns cu putin unt;dam vasul la cuptorul incins la 360F timp de aproximativ 15-20min sau pana cand omleta e rumenita.