contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Orez Colorat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Pentru 4 portii aveti nevoie de: 600 ml cu apa, sare, 300 grame de orez fiert cu bobul lung, 1 fir de ceapa, 1 catel de usturoi, 100 grame de mazare pastai, 1 dovlecel mic (100 de grame), 2 rosii, 2 linguri cu ulei de masline, 100 grame de iaurt light, sare, piper macinat, nucsoara rasa si 1 legatura de patrunjel tocat marunt.

Se pun apa intr-un vas, se adauga sare, apoi se pune vasul pe foc, se lasa sa dea in clocot, dupa care se acopera cu un capac si se lasa pe foc cca 20 de minute. Atentie! Boabele nu trebuie sa se lipeasca intre ele.

Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt cu tot cu frunze.. Usturoiul se curata, se piseaza, mazarea se spala si ea. Dovlecelul se taie in fasii cu grosimea unui bat de chibrit, apoi rosiile se oparesc, se decojesc, dupa care pulpa se taie in cubulete.

Ceapa se caleste, dar rapid, apoi usturoiul, mazarea si dovlecelul, se amesteca mereu. Se adauga rosiile, iaurtul, si se fierg acoperit, la foc mic. Se adauga orezul fiert, se condimenteaza cu nucsoara, sare si piper. Se adauga patrunjel si se serveste.

Pofta buna!


Filed under: Fel principal Tagged: cereale cu lapte, cereale fara gluten, cereale fitness, cereale humana, cereale integrale, cereale milupa, cereale nestle, cereale pentru bebelusi, cereale tofper, detoxifiere colon, detoxifiere cu apa, detoxifiere cu argila, detoxifiere cu struguri, detoxifiere ficat, detoxifiere naturista, detoxifiere organism, detoxifiere prin osmoza, detoxifiere rapida, mancare chinezeasca, mancare de cartofi, mancare de ciuperci, mancare de conopida, mancare de fasole, mancare de gutui, mancare de mazare, mancare de post, mancare de praz, mancare de vinete, orez, retete cu pui, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de slabit, retete prajituri, retete pui


Articol recomandat de stildeviatasanatos.wordpress.com