contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Papricas De Ciuperci Cu Cus-cus

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Avem nevoie de:

250 g cus-cus
1/2kg ciuperci
250g smantana
1 lingura faina
1 ceapa
80ml ulei
boia de ardei dulce si iute
sare
patrunjel

Mod de preparare:

Ciupercile se curata si se taie bucati.
Se curata si se toaca ceapa pe care apoi o calim in 50 ml ulei. dupa ce s-a calit adaugam ciupercile.
Condimentam cu boia, sare si apoi adaugam 300ml apa fierbinte.
Dupa ce s-au fiert ciupercile adaugam un amestec de smantana, faina si 50ml apa.
Cus-cus-ul se prajeste in 30ml ulei , se condimenteaza si apoi se toarna 750ml apa fierbinte si se lasa la fiert 8-10min.
Se serveste cu papricasul de ciuperci.