contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pasca Cu Ciocolata Fara Aluat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
M-am inspirat de la reteta lui angyb  http://www.bucataras.ro/retete/pasca-fara-aluat-cu-ciocolata-45642.html.
Eu am mai adăugat în plus față de rețetă niște fulgi de ciocolată în compoziția cu brânză, precum și la final, peste stratul de ciocolată.

Ingrediente:
-250 g branza de vaci
-175 g crema de branza
-130 g zahar
-3 oua
-3 linguri de faina alba
-2 linguri gris
-1plic de drojdie pt.dulciuri(sau praf de copt)
-80g unt topit
-fulgi de ciocolata
Glazura:
-150 g ciocolata cu lapte
-80 g unt

Preparare:
Separam albusurile de galbenusuri.
Amestecam branza de vaci cu crema de branza, galbenusurile si zaharul.
Adaugam untul topit, faina, grisul si drojdia.  
Batem spuma albusurile cu un praf de sare si le adaugam la amestecul de branza amestecand de sus in jos 
Amestecam compozitia cu o parte din fulgii de ciocolata(dupa gust)
Turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 160 de grade aproximativ 45 de minute.
Glazura: Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de abur si dupa ce s-a racit un pic o turnam peste pasca racita.
Cand ciocolata de pe pasca este rece, presaram peste ea fulgi de ciocolata si dam la frigider pana in momentul servirii.

Pofta buna!