contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Passion

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Happy Valentines Day!(in avans). Trebuia sa imbogatesc albumul cu dulciuri speciale pentru ziua de maine. Merita sa incercati aceasta prajiturica dulce, dulce si plina de....pasiune (fructul pasiunii mai bine zis) :) .

Ingrediente:
- 3 oua
- 125 ml iaurt cu piersici si fructul pasiunii
- 6 linguri zahar
- 3 linguri faina
- 150 ml smantana pentru frisca
- 500 g branza de vaci
- coaja de lamaie
- 150 g biscuiti graham
- 90 g unt
Glazura:
- 6 buc fructul pasiunii
- suc de piersici din compot
- un plic tort gelee transparent
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 150 C. Pisati marunt biscuitii si amestecati-i cu untul topit si racit. Taiati fructele jumatati si scoateti cu o lingura miezul, dati-l apoi prin sita si pastrati o lingura din cantitatea de samburi.



2. Pasati branza impreuna cu iaurt, zahar si smantana. Bateti ouale cu zahar pana isi dubleaza volumul. Amestecati crema de branza cu ouale, coaja de lamaie si faina. Tapetati o tava patrata mica cu compozitia de biscuiti. Turnati apoi amestecul de branza si dati la cuptor pentru 40-45 de minute.



3. Scoateti si lasti sa se raceasca complet. Pentru glazura completati sucul stors cu compot de piersici(adaugati si samburii) pana la 250 ml si procedati dupa intructiunile de pe ambalajul gelatinei. Turnati deasupra prajiturii si lasti-o sa se intareasca. Serviti rece pentru inimi infierbantate! :)

comentarii