contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Piept De Pui Si Sos Bolognez.

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Pentru 4 portii avem nevoie de urmatoarele:
1 piept de pui taiat bucatele, sau tocat.
1 cutie ciuperci.
1 plic de sos pt spaghete bologneze.
1 punga de paste (sau spaghete).


 Pieptul de pui se pune la prajit in putin ulei, adaugandu-se din cand in cand putina apa.
Cand aceste este aproape gata, se adauga si ciupercile taiate bucatele.

Intr-un bol se pune 300 ml apa, si se amesteca cu sosul de spaghete bologneze. Se toarna in tigaie peste carne si se mai lasa la foc cca 10 minute, amestecandu-se incontinuu.


Pastele se pun la fiert in apa cu sare si un pic de ulei. Cand s-au fiert se strecoara, se pun pe farfurie iar deasupra sos.
Se servesc cu parmezan sau cascaval ras.


Pofta buna!!!

Articol recomandat de nainakitchen.blogspot.com