contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste De Anul Nou

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ala chinezesc, nu? Pe 31 s-a trecut in anul calului de lemn (scrisesem calul anului de lemn, ptiu). Ce o insemna asta, mi se cam falfaie, dar nu refuz niciodata ceva cu tenta chinezeasca asa ca am facut efectiv ce era mai simplu cu ce aveam prin casa, eu in general la combinatiile de taitei de orez cu diverse le zic chow mein.

Slide1

Deci taitei aveam, niste legume ratacite s-au mai gasit, am pus si putina sunculita, sa fie mai “cantonez” asa, deci: ceapa, morcov, ardei gras, sunculita.

Slide2

Am calit totul in wok-ul meu cel mic pe care il iubesc de mor, desi lipeste.

Slide3

Am adaugat si un ou si am amestecat vartos (si niste frunze de busuioc, tot cad, nu pun chinezii dar tailandezii pun).

Slide4

Peste amestec am pus taiteii fierti plus sos de soia, sos de stridie si ulei de susan. Ad libitum.

Slide5

Si am amestecat, dar nu pe foc, sa nu mi se lipeasca de tot.

Slide6

Si gata. O sa ziceti ca nu e reteta, ba e foarte reteta si sunt foarte bune.

Slide7

Sa vedem anul calului asta daca a meritat deranjul sa il serbez cu taitei de cinci minute.

Slide8

rororo