contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Promotie Les Essences D’amelie Pt Cititori

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

etich fata goala 4,5x3,5 tda

Stiti deja ce este Les Essence d’Amelie. Insa nu stiti tot (ei, daca sunteti client fidel, atunci stiti o parte din noutati). De cand am scris eu despre minunatele parfumuri, Diana a mai creat doua esente incantatoare: “La vie en rose” – parfum solid cu absolut de trandafiri, si “Grace” – parfum de puls cu ulei esential musetel roman, ulei esential lavanda, oleorasina de vanilie, absolut de iasomie, ulei esential ylang-ylang, ulei esential portocala rosie. Cum miros? Absolut demential! Cu alte cuvinte, Diana nu se dezice in continuare si capteaza in sticlute cele mai fine miresme.

La vie en rose

Insa vestile bune continua! Esentele Ameliei se muta in casa noua, intr-un atelier mai mare si mai dragut si prin urmare va avea parte si de un rebranding pe masura: schimbari in modalitatea de ambalare si etichetare, plus lansarea unui nou parfum. Prin urmare parfumurile de acum beneficiaza de o oferta speciala, in limita stocului disponibil, insa doar pentru cititorii Lifestyle blog.

Astfel ca:

  • la orice comanda efectuata in magazinul Les Essences d’Amelie, mentionati in rubrica destinata mesajului catre vanzator, codul “Lifestyle blog” si primiti o reducere de 10% din pretul afisat.

Zeus

Dupa cum aminteam, oferta este valabila in limita stocului disponibil, asa ca profitati repejor de ea! Happy shopping!

Grace


Articol recomandat de floridecires7.blogspot.com