contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Tandoori Cu Lapte De Cocos

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ca v-am zis ca imi ramasese jumatate de cutie de lapte de cocos, da?

Slide7

Ei bine, am dat in mixul tandoori, ca aveam chef, de data asta nu am mai mixat eu, au mixat ei urmatoarele:

Slide3

Eu am facut doar maglavaisul din prafurile de mai sus, ulei (ramas de la aripioare, era aromat), lapte de cocos (jumatate de cutie ramasa de la curry cu broccoli) si niste smantana. Am incalzit totul pana s-a omogenizat si am marinat bucatile de pui curatate. Da, cu marinata calda, nu mult, pana intr-o ora.

Slide2

Apoi le-am pus la “rotisat” ca de obicei pe sita pe vas cu apa.

Slide4

Nu am mai avut decat sa le intorc de pe o parte pe alta (partea expusa aburilor se coace diferit decat cea de deasupra).

Slide6

Inainte de final, ca sa pun la jurnal, cei de la Maxi Pet mi-au pus cadou langa sacul de mancare o conserva, sigur nu e pentru vanzare la noi, nu scrie pe ea si in romaneste, cadou, posibil mostra. Si am citit eticheta si m-am minunat. Conserva asta (nu stiu cat ar putea costa) contine numai produse bio, nemodificate genetic si are 90% carne, specifica ei, proaspata. Pe cand astfel de conserve si pentru oameni?

Slide5

Asa, ca sa inchei cu puii nostri, indieni, i-am pus langa basmati (tin la frigider fiert al dente), putin sos de usturoi si ceva fulgi de ardei iute, din aia de la Lidl, Freeze- Dried Clili scrie pe ei, buni.

Slide1

Si da, am muguri din aia, aveau la Billa la reducere cutiute cu mix de mucuri de lucerna, sfecla si broccoli. Oare daca i-as planta ar creste ceva? A incercat cineva?

rororo